Γιορτή λήξης μαθημάτων σχολικού έτους 2022-2023

Γιορτή λήξης μαθημάτων σχολικού έτους 2022-2023, Δημοτικού Σχολείου Απερίου.
Την Παρασκευή 9 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην αυλή του σχολείου μας η γιορτή λήξης μαθημάτων.
Το Α΄ μέρος ήταν αφιερωμένο σε συνέχεια και παρουσίαση δράσεων που πραγματοποιήθηκαν το σχολικό έτος, αφιερωμένες στη φιλία και κατά της σχολικής βίας.
Έτσι τα πρωτάκια μας, τραγούδησαν και χόρεψαν το τραγούδι “εγώ και εσύ μαζί”, με τα δευτεράκια μου παρουσιάσαμε το παραμύθι “Δε σ’ έχω φίλο” που γράψαμε και τα τριτάκια-τεταρτάκια μας παρουσίασαν ένα τραγούδι στη νοηματική γλώσσα, αφιερωμένο στη φιλία.
Στο Β΄ μέρος τα παιδιά μας έπαιξαν και παρουσίασαν πολύ όμορφα παιχνίδια και στο Γ΄ μέρος χαιρετήσαμε τα εκτάκια μας, με μαντινάδες, ρητά αρχαίων συγγραφέων, πάνω χορό.
Ιδιαίτερη στιγμή για μένα και ιδιαίτερη φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή αφού από το επόμενο σχολικό έτος δε θα βρίσκομαι στο Δημοτικό Σχολείο Απερίου, ένα σχολείο που κουράστηκα και αγάπησα πολύ τα τελευταία πέντε χρόνια, που είχα την τιμή να το διευθύνω, με νοιάξιμο, αγάπη και σεβασμό στους συναδέλφους μου, στους μαθητές και στις οικογένειές τους.
Αντιμετώπισα και νοιάστηκα για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, μικρό και μεγάλο. Κάθε μέλος αυτού του σχολειού ήταν μέλος της δικής μου οικογένειας.
Σας ευχαριστώ όλους.
Εύχομαι αυτό το σχολείο να συνεχίσει με την ίδια δυναμική να προσφέρει σπουδαίο έργο.
Ευχαριστώ το Σύλλογο Γονέων για την υπέροχη ανθοδέσμη και την τιμητική πλακέτα.
Η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Απερίου
Αναστασία Βδοκάκη