ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ
Αγαπητοί γονείς
Σας ενημερώνουμε ότι από αύριο Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 και μέχρι την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 το σχολείο μας θα λειτουργήσει από τις 8:15 π.μ έως και τις 12:45 μ.μ.
Τα λεωφορεία από τα Πηγάδια ξεκινούν στις 7:45 π.μ. από τα Σπόα στις 7:15 π.μ. και από τις Πυλές 7:30 περνώντας και από τα υπόλοιπα χωριά.
Το λεωφορείο για αυτή την εβδομάδα θα φεύγει από το Απέρι στις 12:45 μ.μ. μετά το τέλος των μαθημάτων.
Επιπροσθέτως θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:
Τηρούμε το ωράριο προσέλευσης και αποχώρησης.
Έχουμε στις τσάντες μας τουλάχιστον 2 μάσκες και αντισηπτικά μαντιλάκια, ατομικό παγουρίνο και βέβαια το φαγητό μας σε κλειστή σακουλίτσα ή ατομικό φαγητοδοχείο για την αποφυγή της διασποράς των μικροβίων.
Όταν το παιδί παρουσιάσει την παραμικρή αδιαθεσία ειδοποιούμε το σχολείο και κατόπιν συνεννοήσεως με τη διεύθυνση ο/ η μαθητής/τρια παραμένει στο σπίτι μέχρι την πλήρη εξάλειψη των συμπτωμάτων.
Σε αντίθετη περίπτωση θα ειδοποιείστε να πάρετε το παιδί το οποίο θα περιμένει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που υπάρχει στο σχολείο.
Καθήκον όλων μας, στο σημείο που μας αφορά, είναι να κρατήσουμε ανοιχτά τα σχολεία μας και να προστατέψουμε την υγεία των μαθητών μας και των οικογενειών τους.
Τις επόμενες ημέρες θα πάρετε αναλυτικές οδηγίες και για τη λειτουργία του ολοήμερου σχολείου.
Να επαναλάβουμε επίσης ότι οι μαθητές προσέρχονται στο σχολείο συμπληρώνοντας τη σχολική κάρτα, με τη δήλωση του αρνητικού self test το οποίο πρέπει να γίνεται κάθε Δευτέρα απόγευμα ή βράδυ και κάθε Πέμπτη απόγευμα ή βράδυ και παρουσιάζεται στο σχολείο την Τρίτη και Παρασκευή αντίστοιχα. Για να είναι έγκυρη η σχολική κάρτα πρέπει να αναγράφεται ο κωδικός που σας δίνει η πλατφόρμα ακόμα και αν αυτός γράφεται χειρόγραφα.
Οδηγίες για τη λειτουργία των σχολείων μπορείτε να βρείτε επίσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
 
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι