Εγγραφές Α΄ Δημοτικού

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές των μαθητών στην Α’ τάξη για το σχολικό έτος 2024-2025 θα πραγματοποιηθούν από την 1 έως και 20 Μαρτίου 2024.

Στην Α΄ τάξη του Δημοτικού κατά το σχολικό έτος 2024-2025 θα φοιτήσουν οι μαθητές που έχουν γεννηθεί από 1-1-2018 έως και 31-12-2018.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή των μαθητών στην Α’ Δημοτικού κατά το σχολικό έτος 2024-2025 είναι τα εξής:

1. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. ( Δε θα το φέρετε εσείς. Θα το αναζητήσει το σχολείο).

2. Βιβλιάριο Υγείας του/της μαθητή/τριας, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.

3. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή

4. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή/τριας. (Λογαριασμός ΔΕΗ ή σταθερής τηλεφωνίας ή συμβόλαιο κατοικίας)

5. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου και Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό.

α.Μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του «Πιστοποιητικού φοίτησης», το νηπιαγωγείο εκδίδει «Βεβαίωση Φοίτησης» η οποία θα προσκομιστεί από τον γονέα ή τον κηδεμόνα του/της μαθητή/τριας για την εγγραφή του/της στο δημοτικό.

β. Το Πιστοποιητικό Φοίτησης στο νηπιαγωγείο εκδίδεται με τη λήξη της διδασκαλίας των μαθημάτων (15 Ιουνίου 2024) και διαβιβάζεται αυτεπάγγελτα από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο εγγραφής του/της μαθητή/τριας.

6. Υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα για ασφαλή αποχώρηση του μαθητή.

7. Συμπλήρωση αίτησης για εγγραφή του/της μαθητή/τριας.

Οι αλλοδαποί μαθητές πρέπει να προσκομίσουν υποχρεωτικά πιστοποιητικό γέννησης επίσημα μεταφρασμένο ή ληξιαρχική πράξη γέννησης.

Τα έγγραφα που παίρνετε από το σχολείο υπάρχουν παρακάτω. Υπάρχει και η υπεύθυνη δήλωση για τους γονείς, που επιθυμούν το παιδί τους να παρακολουθήσει το Ολοήμερο Πρόγραμμα. Αν θέλετε, μπορείτε να τα τυπώσετε. Διαφορετικά θα σας δοθούν από το σχολείο προς συμπλήρωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εγγραφές θα γίνονται μετά από τηλεφωνικό ραντεβού (22450-31339). 
Το e-mail του σχολείου είναι: mail@dim-aperiou.dod.sch.gr