“Λήξη σχολικής χρονιάς”

Για τους μαθητές της Στ’τάξης: “Το ταξίδι συνεχίζεται..!”

*Για τους εκπαιδευτικούς μας:”Διδάσκοντας αγγίζεις για πάντα μια ψυχή..!”*

Για τα προνήπια και νηπιαγωγάκι μας ραντεβού το Σεπτέμβρη!!

Ο σύλλογος Γονέων δημοτικού&νηπιαγωγείου Απερίου εύχεται καλή δύναμη και επιτυχία στο διδακτικό έργο των εκπαιδευτικών μας και καλή πρόοδο στους μαθητές/τριες!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ.Σωτήρη Πολεμικό που μας δώρισε τα χειροποίτα καλλιτεχνήματά του για τα παιδιά και τους δασκάλους!!

Για τα παιδιά της Στ’τάξης…Το ταξίδι συνεχίζεται…!Το γυμνάσιο τους περιμένει να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και εμπειρίες τους!

Ευχαριστούμε τη διευθύντρια κ.Αναστασία Βδοκάκη(Γ’&Δ’),την προ’ι’σταμένη νηπιαγωγείου κ.Κωνσταντίνα Νάκου και την νηπιαγωγό κ.Αναστασία Μαριέτη, τους δασκάλους: κ.Νίκο Σιδηρόπουλο (Β’), κ.Στεφανία Γεωργίου, (Ε΄/ΣΤ΄) κ.Αλεξία Πάγκου (Β’) και τους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων: κ. Μ.Μαντινάου (μουσικής), Σ.Γεωργιάδου(γαλλικών), κ.Β.Κοτσιλιάτη (εικαστικών), Π.Σταματιάδη (φυσικής αγωγής) ,κ.Κ.Σταθόπουλο (αγγλικών) και κ.Βασίλη Νάση (πληροφορικής).

Ευχαριστούμε επίσης την κ.Τ.Πρωτόππαπα που φρόντισε το σχολείο να παραμένει καθαρό και ασφαλές για τα παιδιά και ακόμα περισσότερο τώρα με τα νέα δεδομένα της πανδημίας!

Τέλος,τους γονείς και όλους όσους με κάθε τρόπο στηρίζουν το σχολείο και το έργο μας! Καλό καλοκαίρι σε όλους!Μένουμε ασφαλείς!!