δωρεά τάμπλετ

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι παραλάβαμε τα “τάμπλετ “,δωρεά της Εταιρίας ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ που διαχειρίζεται ο κ. Αθανάσιος Μαρτίνος, αξίας 4.670€
Είναι μια δωρεά με πρωτοβουλία του συλλόγου προς το σύλλογο και το σχολείο για τις εκπαιδευτικές ανάγκες εντός και εκτός σχολείου και τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης!
Όσοι γονείς επιθυμούν για τα παιδιά τους τη χρήση , θα μπορούν με υπεύθυνη δήλωσή τους να τα παραλαμβάνουν οι ίδιοι από τη διευθύντρια κα Αναστασία Βδοκακη τις!Σε περίπτωση φθοράς ή απώλειας σε τάμπλετ..οφείλει ο γονέας που υπέγραψε την υπεύθυνη δήλωση να το αντικαθιστά!
Τα” τάμπλετς” θα επιστρέφονται τον Ιούνη στο σχολείο με τη λήξη του διδακτικού έτους και την παραλαβή ελέγχων και απολυτηρίων και θα παραλαμβάνονται πάλι το Σεπτέμβρη με την έναρξη του νέου διδακτικού έτους!
Ευχαριστούμε θερμά την Εταιρία ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ και τον αξιότιμο κ.Αθανάσιο Μαρτίνο για αυτή τη σπουδαία δωρεά !Έτσι συντελεί σημαντικά στο να βελτιώσει, να αναβαθμίσει την εκπαιδευτική διαδικασία και ολοκληρώνει το στόχο μας ώστε το δημοτικό Απερίου να γίνει ψηφιακό σχολείο!